Angels broeken

 

Originele damesbroeken met hoge taille voor elke vrouw. Een modieuze vrouw stelt hoge eisen aan pasvorm en kwaliteit van haar kleding. De collectie van Angels broeken is gericht op deze hedendaagse, modebewuste vrouw. Door het leveren van drie verschillende modellen in de basiscollectie, voldoet het label aan de laatste trends. De damesbroeken zijn echte must-haves, mede door de powerstretch-kwaliteit. Het is heerlijk de Skinny jeans, de Cici of de Dolly jeans te dragen. Het zijn Angels broeken die perfect in het huidige modebeeld passen. Vergelijkbaar kunt u van het merk cambio broeken online vinden.

Angels broeken zijn toegespitst en afgestemd op de vrouw. Dit uit zich niet enkel in de kleuren, de stofkeuze en afwerking, maar ook de gespecificeerde modellen. Het model Skinny heeft de smalste pasvorm. Cici is een heuse klassieker door de rechte pijpen. Toch heeft het een smalle pasvorm. Cici heeft tevens een hoge taille en is iets wijder dan het model Skinny, vooral onder de knie. Dolly is over het geheel genomen ruimer dan Cici, vooral de bovenbeen is wat wijder gemaakt voor dames met stevige bovenbenen. Het is een broek met een hoge taille en een rechte pijp. Deze creaties geven een klassieke, maar ook sportieve look en hebben allen verrassende details. Gestikte achterzakjes, opvallende ritsen, verfijnde naadafwerking, originele kleuren, aparte knopen; Angels broeken zijn voorzien van de beste verfijning. Met prima marges, een voortreffelijke pasvorm en gebruik van uitstekende materialen is het niet gek dan het label al jarenlang trouwe klanten tevreden houdt.

Angels jeans

Angels jeans is een broekenmerk uit Duitsland, waarbij de productie in Italië plaatsvindt. Ontworpen naar de laatste modetrends, levert Angels jeanswear een onveranderd element: de perfecte pasvorm. De hoge pasvorm van de Angels jeans zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen. Angels jeans gaan lang mee en dat is dankzij de tijdloosheid van de broeken en pantalons een plezierig gegeven. De drie modellen zorgen ervoor dat elke vrouw de damesbroek van haar gading kan vinden.

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *